Mediation

Wil je zoeken naar een oplossing maar lukt je dat niet alleen? Dan is mediation is iets voor jou.

Helaas horen ruzies en conflicten bij het leven. We kiezen er niet voor, maar ondervinden deze wel. Samen (beter) uit deze situatie komen is wel een bewuste keuze; misschien wel de enige keuze.

Mediation kan ingezet worden als je er samen niet meer uitkomt. Bijvoorbeeld bij een hoogopgelopen ruzie binnen je team of maatschap, een onenigheid met een klant of leverancier. Een conflict dat uit de hand dreigt te lopen met familie, buren of je werkgever. Of speelt er een onderwijsconflict, bijvoorbeeld met de school van je kind.

Voel je de behoefte en zie je de urgentie om het hoe dan ook op te lossen? Ben je bereid om te luisteren en wil je meewerken aan een voor beide partijen acceptabele oplossing? Dan is mediation iets voor jou.

 

Als mediator ben ik neutraal en onpartijdig. Dat wil zeggen dat ik geen inhoudelijke adviezen of oplossingen geef. Juist omdat ik de belangen van beiden kan behartigen draag ik geen oplossingen aan, maar is het mijn taak dat deze wel bespreekbaar worden. Vertrouwen, veiligheid, openheid en duidelijkheid zijn de pijlers in mijn gesprekken. Als ieder zijn verhaal kan vertellen creëren we begrip en kunnen we de volgende stap zetten.

De uitnodiging die ik geef is:
‘Je moet het wel zelf doen, maar je hoeft het niet alleen te doen.’

 

 

Mijn CV

Ik ben ADR erkend Register mediator. Na mijn HBO studie voor erkend mediator heb ik de toetsing van het ADR Register met goed gevolg doorlopen. Om altijd in ontwikkeling te blijven volg ik jaarlijks de nodige trainingen. In de gemeente Hellevoetsluis en de omliggende gemeenten ben ik werkzaam als gecertificeerd buurtbemiddelaar.

 

 

 

 

Website door Buro TARGET