Mijn verhaal

Ik ben Simone van Bodegom, moeder van twee volwassen zonen. Mijn interesse heeft altijd gelegen bij de mens (het kind) voor wie het leven/ leren niet zo vanzelfsprekend is. Gedurende lange tijd ben ik werkzaam geweest in het (sbo) onderwijs. Daar heb ik veel geleerd over kinderen bij wie het niet vanzelf gaat. In die tijd ben ik ook geïntrigeerd geraakt door de vraag waarom de ene mens zo anders omgaat met problemen/verlies dan de andere.

Ook in mijn eigen leven heb ik te maken gehad met obstakels en verlies. Daarnaast verlangde ik ernaar weer in contact te komen met mijn eigen innerlijk, met mijn gevoelens, emoties en  met mijn werkelijke wezenlijke behoeftes. Deze gingen bij mij, zoals bij vele anderen vaak verloren in mijn drukke bestaan. Ik was steeds maar op weg om iets te bereiken, iemand te worden.

Met onder andere psychosociale therapie heb ik mezelf bevrijd van oude gewoontes en patronen door hier tijd, aandacht en liefde aan te schenken. Dit heeft mij ertoe gebracht me verder te verdiepen in de mens die te maken heeft met verlies, verandering en zingeving. Uit ervaring weet ik dat er moed, bereidheid, doorzettingsvermogen en trouw aan jezelf voor nodig is om deze ontwikkelingsweg in te slaan. Je staat er niet alleen voor.

De uitnodiging die ik geef is:
‘Je moet het wel zelf doen, maar je hoeft het niet alleen te doen.’

Mijn CV

In mijn rollen als therapeut / coach voel ik mij voortdurend in ontwikkeling. Na mijn HBO studie NLP Practitioner en de studie Krachtgericht coachen, heb ik een vierjarige HBO opleiding als psychosociaal therapeut gevolgd. Om mezelf blijvend  te ontwikkelen volg ik jaarlijks de nodige trainingen en workshops zoals:  systemisch werk,  lichaamswerk en werken met hechtingsproblematiek.

Mijn verhaal
Website door Buro TARGET