Werkwijze

Op basis van kennis, intuïtie  en goed waarnemen kies ik voor de best passende werkwijze. Ik bied een veilige en vertrouwde omgeving waarin ruimte is om niet afgeronde zaken af te ronden, woede en verdriet geuit kunnen worden en je in staat bent pijn en verdriet los te laten.

Geïnspireerd door  de Westerse en de Boeddhistische psychologie,  maak ik  in mijn praktijk onder andere gebruik van werkvormen uit: Gestalttherapie, Psychosynthese,  Bio-energetica, Somato Emotional Release, Systeemopstellingen, NLP en Krachtgericht coachen. Dit geeft mij de mogelijkheid de begeleiding volledig op “maat” te maken en flexibel in te zetten gedurende het gehele  proces. Welke methode gebruikt wordt, hangt af van de vraagstelling, de cliënt en de situatie.

Ik werk vanuit aandacht en interesse, zonder oordeel en met mededogen, met respect voor degene met wie ik werk. Daardoor ontstaat een klimaat waarin therapie niet een technische aangelegenheid is, maar een meer omvattende, diepe, vervullende ervaring.

Het werken op deze manier maakt het mogelijke de weg naar binnen af te leggen om vervolgens wezenlijk veranderd naar buiten te gaan, de wereld weer in. Samen gaan we op weg, kijken we wat de oplossing is om het evenwicht te herstellen en de balans te hervinden en ik  loop met je mee om bij die oplossing te komen.  Wanneer je weer het gevoel hebt dat je het alleen kunt en wilt, nemen we afscheid. En kun je met de ervaring en handvatten vanuit de therapie met een goed gevoel weer verder.

We hoeven onszelf niet beter te maken;
we hoeven alleen maar los te laten
wat ons hart blokkeert.

(Jack Kornfield)

Website door Buro TARGET